Merhaba, ben AÖF Adalet ve ayrıca Ankara Üni. Tarih öğrencisiyim. Ankara Tarih benim ikinci üniversitem olduğu için harç ödemek zorundayım ve 2017-2018 Güz Dönemi borcum Ankara Üni. otomasyon sistminde gözüküyor. Şimdi ben pazartesi gitsem AÖF kaydımı silsem Ankara Üni. 2017-2018 Güz Dönemi borcum da otomatik olarak silinir mi?
(10.09.2017, Saat:03:03)Makotir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba, ben AÖF Adalet ve ayrıca Ankara Üni. Tarih öğrencisiyim. Ankara Tarih benim ikinci üniversitem olduğu için harç ödemek zorundayım ve 2017-2018 Güz Dönemi borcum Ankara Üni. otomasyon sistminde gözüküyor. Şimdi ben pazartesi gitsem AÖF kaydımı silsem Ankara Üni. 2017-2018 Güz Dönemi borcum da otomatik olarak silinir mi?
Merhabalar
Merhabalar normalde 1.Öğretim öğrenciler için harç ödemek gerekmiyor fakat ikinci bir üniversite okunması durumunda kitap-fotokopi vs.. gibi nedenlerden dolayı ortalama 80-250 TL arası bir ödeme istenebiliyor.Sizin durumunuz ders seçtikten sonra ikisi de yansıdığı için sisteme düşmüş size en sağlıklı bilgiyi üniversitenizin öğrenci işleri verebilir.
Başarılar dilerim.